Badrum

nytt badrum i Haninge

Kompetent badrumsrenovering i Haninge

Drömmer du om ett nytt badrum? Välkommen att kontakta oss på Nynäshamns Bygg – vi har lång erfarenhet av badrumsrenovering i Haninge med omnejd. När vi renoverar ett badrum genomför vi arbetet som en totalentreprenad – vi har kontakt med hantverkare inom alla de områden som behövs för att utföra en lyckad badrumsrenovering. Vi kan hjälpa dig att förverkliga din badrumsdröm!

Vi lyssnar alltid på kunden

Vi utgår från dina önskemål, krav och förutsättningar och utformar en skräddarsydd offert just för dig. Du kan känna dig trygg i att arbetet utförs helt korrekt – våra medarbetare är våtrumsbehöriga enligt Byggkeramikrådets krav.

Det finns ett flertal goda skäl att låta oss på Nynäshamns Bygg renovera ditt badrum. Badrummet kan ha utsatts för åratal av slitage och behöver fräschas upp, Du kanske har flyttat in i ett nytt hus eller en ny lägenhet i Haninge och vill sätta en egen prägel på badrummet. En badrumsrenovering kan också vara ett effektivt sätt att höja värdet på en bostad inför en försäljning –  ett fräscht badrum är bättre än vilken homestyling som helst.

Oavsett vilket skäl du har till att fräscha upp ditt badrum så rekommenderar vi att du kontaktar oss – vi har genomfört ett stort antal renoveringar och byggt upp ett stort nätverk av nöjda kunder i Haninge och hela Stockholmsområdet. Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av referenser.

Badrumsrenovering i Haninge – estetik och funktion i kombination

Badrumsrenovering är vår specialitet och på dagens heta bostadsmarknad är efterfrågan på våra tjänster stor. När vi genomför en renovering så arbetar vi hårt för att förverkliga din dröm om ett fräscht och trivsamt badrum. Vi kan hjälpa dig med inredningstips om du behöver det, vi har renoverat badrum i många olika stilar.

Inredningsdrömmar i all ära –  funktionen är det viktigaste med ett badrum. Det måste vara enkelt att städa, vattnet måste kunna rinna av ordentligt och det måste finnas gott om torra och rymliga förvaringsmöjligheter.

Vi håller alltid vad vi lovar

När vi utför en badrumsrenovering i Haninge eller någon av våra andra tjänster så är vi alltid noga med att hålla vad vi har lovat. Vi utför arbetet på utsatt tid och gör alltid allt vi kan för att hålla överenskommen budget. Vi arbetar snabbt och effektivt – men utan att slarva. Grundarbete och tätskikt utförs alltid enligt hög svensk kvalitetsstandard. Anlitar du oss för en badrumsrenovering så behöver du inte oroa dig för mögel och andra fuktproblem – vi är våtrumsbehöriga och har erbjuder kvalitetsgarantier. Dessutom är vi ansvarsförsäkrade hos Trygg Hansa – allt för kundens trygghet.

Bred kompetens inom hantverk

Med hjälp av oss så får du hjälp av hantverkare med stor och bred kompetens. Kakelsättare, snickare, rörmokare, elektriker, inredare – vi kan ordna arbetet i sin helhet. Arbetet utförs alltid på ett fackmannamässigt vis med material och verktyg av högsta kvalitet.

Låt oss bli företaget som genomför en fullödig badrumsrenovering i Haninge. Ta kontakt med oss så återkommer vi snarast möjligt med en kostnadsfri offert och svar på de frågor du har om våra tjänster.